Dokter van wacht - bel 1733

Word je doorverwezen naar de huisartsenwachtpost? Vanaf vrijdag 07/10/22 vind je de Huisartsenwachtpost Leuven in de Hendrik Consciencestraat 33, 3000 Leuven (naast SPOED Heilig Hart Leuven). De wachtdienst zal dan ook op weeknachten vanop de wachtpost georganiseerd worden vanaf 18 u 's avonds tot 8 uur 's morgens. Tijdens het weekend en op feestdagen is de wachtpost doorlopend open.

Apotheker van wacht

Voor dringende nood aan medicatie kan u altijd terecht bij de apotheker van wacht.

Antigifcentrum

Het Belgische Antigifcentrum biedt telefonisch advies bij vergiftiging op het gratis nummer 070 245 245 en dit 24/24, 7 dagen op 7.

Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of arts? Dan bent u bij HHLeuven aan het juiste adres.

U.Z. Gasthuisberg

Al meer dan 75 jaar biedt UZ Leuven kwaliteitsvolle en innovatieve medische zorg. UZ Leuven telt vier campussen: Gasthuisberg, Pellenberg, Sint-Pieter en Sint-Rafaël.

MCH Leuven

Het Medisch Centrum voor Huisartsen werd in 1966 opgericht door huisartsen en is uitgegroeid tot een vaste waarde voor de huisarts en zijn patiënten in Vlaams Brabant. Het systeem van verwijzing en rapportering tussen huisarts en specialist stelt ieder partij in staat om het patiëntendossier goed te kunnen opvolgen.